איך אפשר להתחבר לאתגרים מתוך החוזקות האישיות לטובת יצירת צמיחה, הנעה ותעדוף משימות אצל עובדים בארגון בימי מלחמה וחירום
להמשך קריאהאיך אפשר להתחבר לאתגרים מתוך החוזקות האישיות לטובת יצירת צמיחה, הנעה ותעדוף משימות אצל עובדים בארגון בימי מלחמה וחירום
להמשך קריאהבמאי העברנו סדנה למנהלי קהילות במסגרת ריטריט מנהלי קהילות של Community Forward. היו לנו מגבלות של זמן, אבל עם כל זה, הצלחנו להמציא מחדש את עצמנו ולבנות סדנה מותאמת אישית. איך עשינו את זה? בפוסט
להמשך קריאה"ההתפטרות הגדולה" (The Great Resignation) מגמה עולמית בעקבות השלכות הקורונה. התסכול מהתנהלות מעסיקים, הרצון לעבוד מהבית, הכמיהה למשמעות משפיעים באופן אחר על קבלת החלטות לגבי הקריירה בקרב עובדים.
להמשך קריאהלאתגר הקיים היום בניהול משאבי האנוש אנחנו קוראות "מהפכת הייחודיות" . ניהול הכישרון הייחודי של העובדים. זיהוי ואיתור הכישרונות, גילוי החוזקות, הבנת המוטיבציה הפנימית של העובדים הם הדרך ל WIN WIN של הן הצלחה עבור העובדים והן עבור הארגון.
להמשך קריאהארכיטיפים הם רעיונות אוניברסלים, דפוסי התנהגות מולדים. קרל יונג התיחס בעיקר ל 12 ארכיטיפים המיצגים חוויות אנושיות ברורות. יונג ראה בארכיטיפ תבנית מנטלית עולמית שבאה לידי ביטוי בכל התחומים וקיימת בלא מודע הקולקטיבי של האנושות.
להמשך קריאהבמחקר מפורסם של מכון גאלופ, נשאלו כ-200,000 עובדים מחברות שונות האם יש להם הזדמנות לעשות בכול יום את מה שהם שמצטיינים בו? רק 20% מהעובדים והמנהלים ענו בחיוב מלא על השאלה הזו.
להמשך קריאהבעוד שבעידן הקודם האנושות הייתה עסוקה במה שמחוץ לאדם, גילוי ארצות חדשות, תעשיות חדשות, חלל, הרי שבעידן הנוכחי אנחנו מרוכזים בעצמנו פנימה. בעידן הנוכחי, אנחנו אוהבים להתעסק בגילוי של מה בתוכנו, מה הזהות שלנו.
להמשך קריאההרצון להכניס את האמפטיה כחלק מהתנהלות ארגונית נובע מההבנה שניהול אמפתי בונה חיבורים אנושיים. החיבור הזה, הוא מה שנדרש בעת האחרונה כדרך לחבר עובדים, להתמודד עם צרכים אישיים, לקדם מעורבות ולמתג מעסיקים.
להמשך קריאההתחום שמשפיע דרמטית על רמת האושר הוא הרווחה בקריירה, מהסיבה שהעיסוק תופס את רוב שעות היום והוא גם נותן הגדרה וזהות אישית. כאשר לא אוהבים את העבודה, אז גם אם יש קשרים חברתיים טובים, בטחון כלכלי ובריאות גופנית, סביר להניח שרוב היום מצויים בתלונות על מקום העבודה.
להמשך קריאהההבדל הגדול בין ניהול עובדים לניהול צוות הוא ההבנה שהעובדים בצוות שונים האחד מהשני ונדרשת גמישות ניהולית המאפשרת פניה אישית לכל עובד ועובדת בצוות. ניהול גמיש הוא מה שמיצר בסופו של דבר את הלכידות הצוותית. בשפת המוג'ו לכל עובד ועובדת יש את מפת ההנעה הפנימית שלו. כשמשימות הארגון מתחברות למקום הזה מתאפשרת נוצרת לכידות צוותית והצלחה הארגונית.
להמשך קריאהבפוסט זה אנחנו מנפצות את האתגרים שקשורים ליצירת תוכן ברשת, אותם אנחנו פוגשות בכל סדנא וסדנא שקשורה ליצירת כתיבה ברשת. בפוסט אנחנו מפרטות את הנחות היסוד שכל יוצר ויוצרת צריכים להכיר ולדעת בתחום התוכן.
להמשך קריאהמהו מיתוג מעסיק? מה הם הקשיים איתם מתמודדים בתוכנית שגרירי.ות מותג? איך הכלי של המוג'ו נותן לכל אחד ואחת מפת דרכים לפעול ממנה? המוג'ו מאפשר לשגרירי המותג להתחיל ולייצר תכנים מידיים אליהם הם מתחברים באופן מהיר ואינטואיטיבי. אלו הם תכנים שתמיד ירצו לספר עליהם וגם להעביר את זה הלאה. זה מאפשר התמדה והשגת מטרות אירגוניות ואישיות
להמשך קריאה